Skip to main content

© Matej Kastelic

Steunfonds voor kansandere studenten

voor de jongeren

Voor de jongeren

Meer weten

hoe het fonds steunen

Steun het fonds

Meer weten

coaches gezocht

Coaches gezocht

Meer weten

Hoe het Fonds steunen?

Het Fonds kan studenten enkel helpen dankzij de financiële en andere steun van individuen, organisaties en bedrijven.

Hoe kan u het Fonds helpen?

  • Door een gift over te maken. Dat kan via een overschrijving op het rekeningnummer van de Koning Boudewijnstichting IBAN BE10 0000 0000 0404 –  BIC BP0TBEB1 met gestructureerde mededeling  ***181/0670/00003*** of via een online gift
IK DOE EEN GIFT

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest.

U kan ook een storting doen op rekening van de vzw Dieter: BE90 7341 6219 6032 (KBC) of BE43 0014 2410 5001 (BNP) (geen fiscaal attest).

  • Door familie of vrienden uit te nodigen om bij een bijzondere gebeurtenis zoals een huwelijk(sverjaardag), een pensioen of een verjaardag een gift over te maken aan het Fonds. Neem in dat geval contact met ons op, we kunnen u een aparte referentie bezorgen. Zo ontvangt u nadien een lijst van alle schenkers.
  • Door een sponsoring- of fondsenwervingsactie ten voordele van het Fonds te organiseren. Opgelet: voor inzamelingen ontvangt u geen fiscaal attest.
  • Door een schenking via legaat of testament. Neem bij interesse contact op met het Fonds of met het Centrum van Filantropie van de Koning Boudewijnstichting.
  • Door als bedrijf, organisatie of individu stageplaatsen of jobs ter beschikking te stellen voor de studenten van het Fonds. Neem hiervoor contact op met ons.
  • Last but not least: door uw medewerking als coach of vrijwilliger voor het Fonds.